Hrajme si...

Hrajme si...

Anotace: Jednou, když se sestra neskutečně pohádala přes telefon s přítelem a já na ni hodinu musela čekat v obchodě...a ona se jen usmála a řekla, že všechno je v pořádku...jaj..

Hrajme si jako malé děti,
bez předsudků,
bez pocitu,
že jednou přijde konec.
My uzavřen ten pomyslný čtverec
a naše sny se rozletí.
Do smetí.

Hrajme si hru na dospělé,
Na zvířátka z leporele.
Hrajme si na lásku, na pravdu
a stavme hvězdy o oblázků,
Hrajme si na smích z cizího neštěstí,
a všichni společně,
hoďme se do smetí.

Hrajme tu hru kolektivně,
Rýpejme se ve vší špíně,
Pak hrajme naše životy.
A hrajme je tak, aby nikdo nepoznal,
že všechno je jen hra.

A tak si hrajme, a tvařme se,
že všechno je v pořádku.
A až skončíme, hru zabalme
do balíku s velkou mašlí.
Proč?
To, abychom ji opět našli.
Autor ouško, 07.03.2009
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: mexx, Kapka, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk je dokonale lidský, jen když si hraje.(Friedrich Schiller)

07.03.2009 11:25:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí