tiše plakala... v hrobě

tiše plakala... v hrobě

Anotace: depresion...

na malou chvíli
byla jsem mrtvá,
necítila...

bolest sílí,
nehnutá,
neuměla,
nezatnout zuby,
nechala
si vše líbit,
pohasnout
barvy duhy
a slíbit
že udělá vše,
co žadají,
bude plakat,
jen potají,
zatne zuby
a vykoná vše,
dle očekávání.
ale přišlo poznání,
nechávala,
se zneužít,
z bludného kruhu,
neumí vystoupit.
dokáže
zastavit
kolotoč
překážek
dokáže se najít?

dlouhou dobu
mlčela
byla v hrobu
jen tiše brečela...
Autor angelicek, 07.03.2009
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Chancer, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale pak z hrobu vstala..a zvítězila :-)

24.03.2009 16:20:00 | Chancer

:(..ale teraz nasla nadej a silu postavit sa svetu,ze je to tak?
RAB RAB ..drzim jej palce(odkazes jej to)

12.03.2009 19:50:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí