Večeře v trní

Večeře v trní

Anotace: mám horečku...

Pobledlí krásou v zemdleném
objetí trní pod bledým nebem
nehmotné okamžiky před večerem
vynucené ticho...

skřípe úsměv osvobození
kraj vadne... pohlazení soumraku

vítr - nachová smrt v lístcích okvětních
a prach
Vše - samota prapůvodní bolesti trvání
mrazivý půvab pravdy v napjatých tvářích.

Nechci se na nic ptát -
okamžik bez touhy...
tonutí v proudech přítomného.

Něž půjdu spát přethám ty temné struny.
Autor GM, 07.03.2009
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Rolnička, Ctěný pán, kikis, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Něž půjdu spát přethám ty temné struny."
***

16.05.2009 15:01:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Zatraceně dobrý!

07.03.2009 18:36:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí