Vlčí píseň

Vlčí píseň

Anotace: ....

Až svit luny dopadne na čumák Tvůj,
rychle se zastav a chvíli tiše stůj.
Uslyšíš tlukot vlastního srdce a dech,
v kožichu se ozývá nadšený křik blech.

Posaď se pohodlně na zem
a začni výt do noci všem.
Píseň vlčí, ať rozléhá se lesem,
nechť slavnostně pluje nad vřesem.

Jsi přeci vlk, který se ničeho nebojí,
ostré špičáky a drápy jsou Tvou výzbrojí.
Ukaž světu svůj lesk a krásu,
ukaž, kdo je tu pánem času.
Autor Wyrda, 07.03.2009
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí