Tak raději oslepni, ohluchni, zacpi si nos a zavři pusu

Tak raději oslepni, ohluchni, zacpi si nos a zavři pusu

Anotace: Čím jsem starší, tím víc přemyšlim především nad sebou a pak jsou z toho problémy

/Podívej
Podívej se
Ale ne na mě
však do mých očí
Tak prosím podívej se

Poslouchej
Poslouchej mne
Ale ne mé plané řeči
však mé srdce
Tak prosím poslouchej mne.

Ochutnej
Ochutnej mne
Ale ne mou pouhou roli tady
raději celou mou nahou duši
Tak prosím ochutnej mne

Přičichni
Přičichni si
Ale ne pouhé kůži mé
přičichni si ke mně samé/

Nevím totiž co řekneš
až uvidíš mou prostoduchou dětskou hru
až uslyšíš rany zbraní válek mé duše
až ochutnáš to nejhořčejší koření mých pochyb
a ucítíš, že sem pod tou tunou make-upu tak jiná

Zoufalecky utíkám
vyhýbám se tvojim očím
přesvědčená: byl bys zklaman
věděl bys-li jak to cítím..
Autor Thesssinka, 08.03.2009
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl, Chancer, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

SP!!!!!!!!!!!!!! Báječný!

19.04.2009 12:20:00 | PoeziGirl

Nejnádhernější!

26.03.2009 22:09:00 | Sarishka

A já už nad sebou nepřemýšlím, jak jsem starší :-)

09.03.2009 15:24:00 | Chancer

Moc krásné...

08.03.2009 12:03:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí