Minulost se vrátila!

Minulost se vrátila!

Anotace: Nějakým způsobem se mi vrátila minulost!

Minulost jsem si nechala vrátit,
ani jsem se nemusela snažit,
sama přišla,
a už neodešla.

Teďka vzpomínám,
co všechno za sebou mám,
není to místy příjemné vzpomínání,
na ty časy mého vyvádění.

Ne že by mi to žíly trhalo,
to co se stalo,
a však vzpomínat není nikdy dobré znamení,
to co bylo už totiž není.

nelituji - nepochybuji

ovšem jinak žiji!

Minulost zůstaň minulostí,
vítej budoucnosti:-)
Autor Vacluvka, 08.03.2009
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, losscar, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, člověk by neměl žít milulostí... ale větnovat se hlavně přítomnosti, myslet na budoucnost...

21.03.2009 19:31:00 | NikitaNikaT.

Tak mě teď zrovinka napadlo, když cítíš minulost nestává se tvojí budoucností?

09.03.2009 22:41:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí