Mlčení

Mlčení

Anotace: ...je někdy dostatečnou odpovědí ....

Prý najdeme se v životě
který nás tady příště čeká ....

Ale vždyť je to jako věřit
že kapka po okně vzhůru stéká ....

možná jsme ten ideální pár
jak naše životní čísla napovídají ...

ale ted jsme jen dva lidé,
co s mým přičiněním už se nepotkají....

Zamíchal jsi mým životem ,
i když tě sotva znám ...

ale karty daly mi odpověď ...
není , není , NENÍ sám....

Do nového života tou správnou nohou vykročím
a půjdu i sama, za krokem krok....

a Tobě díky za pravdu do očí ....
vždycky jsem byla bláhový cvok :-)

Na další životy zas tolik nevěřím
hraju si se slovy jak vítr s pápěřím
nemám ráda otázky, na něž nepřijde odpověď
tak vracím se k němu .....právě teď ...
Autor pavlis, 08.03.2009
Přečteno 309x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiparo, Seanko, Holis, labuť, Štěpina G, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je těžké zvolit tu správnou cestu .....díky za tuhle otázku .....vážně ...

11.03.2009 21:51:00 | pavlis

Jsi na rozcestí - opravdu to tak chceš ?

11.03.2009 21:46:00 | Seanko

jsem taky takový cvok,
už bude to skoro rok,
stejné problémy mám,
také ON není sám ...

08.03.2009 16:14:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí