Zakalená mysl moje

Zakalená mysl moje

Anotace: ..nevim co dělat, nic mi nejde...

Nic není jak by být mělo,
potí se mi ruce a i čelo.
Cítím se špatně, ne li hůř,
sahám do kapsy,vyndavám nůž.

Koukam jak je ostrý hezky
a že je jak moje lásky.
Může mě ranit a zničit,
uklízím ho a jdu cvičit.

Abych se odreagoval,
a blbosti nedělal.
Tak jako když přez most chodím domů
a dívám se na řeku dolů.

Ach, hodně vody, málo vzduchu,
Bylo by tolik rozruchu???
Kdybych dolů hupsnul
a navždy, navždy usnul.
Autor Marselus, 08.03.2009
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Mounkey
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neměj takové myšlenky...Místo nože a vody, jdi si zacvičit, uvidíš bude lépe...Časem...ST

08.03.2009 16:22:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí