Jeden krok

Jeden krok

Anotace: Občas jen jeden krok může rozhodnout...

Je pátek ráno...

Na kraji země, na začátku nebe
plamen se houpá, oblečen do rozmarů.
Moje mysl v černém plášti!
Moje srdce komukoli nadosah!
Pomalu padám z jedoucího vlaku.
Podívej... svítá!

Je pátek ráno
- to slzy odchází
Je pátek ráno
- už nemusíš lhát!

Na kraji země, na začátku nebe
postávám a hledím, odlehčen od názorů.
Moje přání chodí v dešti!
Moje spása silueta na stěnách!
Odvahu hledám padající z mraku.
Podívej... svítá!

Je pátek ráno
- to slzy odchází
Je pátek ráno
- už nemusíš lhát
Je pátek ráno
- to slzy odchází spát

Osud ti věští.
Bolest už znáš.
V obalu chodíš.
Necítíš strach...
Krvavou pouští.
Pohledy z nás.
Na konec života
jeden krok máš!

Podívej... svítá!
Autor Shimy, 08.03.2009
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí