Netřeba slov

Netřeba slov

Anotace: Ani tady není třeba slov :-)

NETŘEBA SLOV

Netřeba slov, mám přece Tebe
Z Tebe hořím, i když mě zebe
Dej mi svých dnů kout
A pár červených lásky pout.

Netřeba slov, máš přece krásu
Nemusíš jí dávat, sám se na ní pasu
Voníš jako kytice růží
Hraju si se Tvou jemnou kůží.

Netřeba slov, že máš vůni aloe very
Dej si šampaňské a se mnou cherry
Sedni si a dej mi ruku
Mávni jí na pozdrav klukům.

Vlasy jako kaštanové skořápky
Své city si stále dávám do řádky
Přijď ke mně, já ještě svítím
Všech ostatních holek já se štítím.

Má tvář je neskutečně rudá
Jsem zvědav, kdo z nevěry mě udá
Tak ať si udá, k Tobě zase přijdu
Ty, jako slunce, neřekneš: „Zajdu“.

Soumrak se na Tvou duší snáší
A jemná vůně citů do mě se vnáší
Proč jsi tak daleko, proč, proč?
Do vlaku skoč a neptej se proč.
Autor Zasněný básník, 08.03.2009
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: Duhová, Danik, Kars, Dev_LATea_princess, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí