Pejsek bez domova

Pejsek bez domova

Anotace: Smutná básnička-můžete si k ní však domyslet dobrý konec (stejně jako já) :o)))

Pro pejska ubohého,
a tak moc opuštěného,
snad místo v srdci máš,
a mě-pejskovi ho dáš.

Jsem opuštěný bez domova,
domov jsem hledal několikrát znova.
Má píseň sílí čím dál víc,
dokud domov nenajdu, nezmůžu nic.
Nezmůžu bez přítele ani štěknout,
já mohu jedině bolestně heknout.

Tak měj soucit k pejskovi opuštěnému,
a tak ubohému!
Autor Lea S., 08.03.2009
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takového pejska už mám doma.

08.03.2009 17:25:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí