Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Nevím...

Březnové volání.
"Chci být už pryč."
A ptačí zpívání,
opustit chtíč.
Bolestné zklamání,
bez lásky nenacházím klíč.

Pojďme už domů.
Začněme znovu.
Pohladit
nechci už víc.
Autor Jitinka, 08.03.2009
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: padající do neznáma, lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí