Říšské poplatky občanských diktátorů

Říšské poplatky občanských diktátorů

Anotace: Nebyli to snad sami nacisté kteří za druhé světové války vybíraly poplatky za odsouzené, co se postavili proti třetí říši? Chudák pan exministr zdravotnictví, srovnání s Hitlerem mu opravdu nepřísluší.

Říšsské poplatky

Že se tu svatá ódéeska nestydí,
bere nám prachy na potravu,
bohužel tohle nikdo nevidí,
poplatky za zdraví nebo za popravu?

Já jsem se proti říši směle postavil,
neb hřálo mě krásné vlastenecké srdce,
proto bych v nemocnicích nikdy neplatil,
nechceme zpátky slávu německého vůdce.
Autor Básník lásky, 08.03.2009
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí