Iluze..?

Iluze..?

Anotace: Iluze...?

Věrnost je prý jen teze,
Samota je iluze...
Bezmoc jenom prach,
povídání o hrůze...

Řekni lásko, proč?
Jsem, co jsem...
Chceš-li za mnou pojď...
Ukážu Ti celou Zem.

Celou Zem v mojí bolesti,
v její kráse, mém objetí
v jejím lůně smrti
odříkání, iluze
a planých lží pro děti...

Věrnost je prý jen teze,
Ukážu Ti tisíc názorů,
jaké že má trpělivost meze,
odvahou za srdcem jít a
co pojem lásky- deziluze...
Autor A. W. Dahl, 08.03.2009
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Aliklat, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí