vykřičená láska.

vykřičená láska.

Anotace: loučím se. horší je, že nevím s kým.

Ve vykřičeným baru
s prvním červánkem
dopíjím poslední skleničku.
Samozřejmě si už šel.
Nemělo cenu na mě mluvit.

Je mi zima,
moc velká zima,
co slovo to důvod k slzám
a sešlapaný podpatky.
Špatně zašroubovaná flaška
teče.

Utopená princezna v cigaretovým kouři,
zase odvracíme hlavu každej někam jinam,
všechno tohle je pravda,
každej to pozná, lásko.

Unikla mi pointa našeho posledního milování,
naše propojený těla
jakoby postrádaly samy sebe
a my jeden druhýho.
Cejtils´ to taky?

Láhev s vodkou,
skelnej pohled na zem,
nedokážu ti to říct do očí,
možná později.
Jsem špatná lhářka,
mizerná básnířka
a špinavá milenka.
Odpusť mi.

Ztracená nevinnost se vrací s prvním tulipánem,
hodiny tikaj
a vlaky odjížděj.
Jako předtím.
Jen ne já a ty,
ty a já,
jen ne my.
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: pavlis, callowsick, zlomeny srdce, J.U. Ray, Fighting Dreamer, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle vyjádřeno.

08.03.2009 21:26:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí