Pro Verunku

Pro Verunku

Anotace: ...

Jsi úsměv na mé tváři.
Každý den v mém kalendáři.

Jsi jiskra v mých očích.
Důkaz, že se země točí.

Jsi šepot mého hlasu.
Ukazatel všeho času.

Jsi pramínek mých vlasů.
Máš v sobě celého světa krásu.

Jsi má životní naděje.
Sluníčko, které vždy zahřeje.

Jsi mé splněné přání.
Štěstíčko, co mě stále chrání.

Jsi mých dnů cesta.
Na noční obloze jasná hvězda.

Jsi můj celý život.
Malířovo nejkrásnější dílo.

Jsi vše, co znám.
Lásko, děkuji, že tě mám.
Autor Heroes, 08.03.2009
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Anne Leyyd, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu se ti to povedlo! Ta tvá Verunka se má, že má takového básníka!

11.03.2009 22:04:00 | Anne Leyyd

Krásné vyznání.

08.03.2009 23:40:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí