A život ubíhá

A život ubíhá

Anotace: Tohle bylo ve středu.

Včera bylo úterý
A dneska je středa
Pan domácí vypráví:
Na téma: ,,Proč je život věda''

Někdo krade květináče z chodby
A někdo se vyblil za výtah
A Novákovic synek půjde na práva

A někdo krade taky dopisy ze schránek
Je to marné - za oknem vane březnový vánek

...A život ubíhá
...A život ubíhá
Stále dál

Šel jsem spát o půl čtvrtý ráno
A bolela mě hlava
bledý měsíc plakal
V televizi ňáká repríza reprízy
a kdyby byla tak laskava...

A přestala mít pantem
Radši budu trávit večery s Dantem!

Božská komedie
Nechť společnicí mi je.

Dám si jogurt a párek
Až vstanu v poledne
Jak říkával pan Stárek:
,,Všecko je změní až vlas prošedne...''
Všecko bude jinačí - zcela hravě
A ve víně je pravda - ale co je v pravdě?

...A život ubíhá.
Autor Není to má vina, 08.03.2009
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, vtipné.

08.03.2009 23:57:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí