Pastelky

Pastelky

Anotace: ....

Pastelky si tancuji po obraze.
Svoje dílo tvoří,
vedou je ruce mistra,
který jim cit dává.
Barvy se střídají,
červená, modrá, bílá, zelená.
Plátno tiše vyčkává co bude stvořeno
a hrdě pak ukazuje svoji tvář.
Chlubíce se ozdobným rámem
a dílem, co bylo pastelkami namalováno.
Autor Akanishi, 08.03.2009
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: brooklyn, Kapka, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě mám ráda pastelky :-)

08.03.2009 23:43:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí