ČERNÁ VLAJKA

ČERNÁ VLAJKA

Anotace: ...

Černá vlajka v čele šiku
Armáda jak stínu dav
Tisíc hrdel v okamžiku
Křičí králi na pozdrav

Krev je rudá ,meče lesklé
Do boje se horda valí
Duše muže skončí v pekle
Když se mrtev k zemi svalí

Nad bojištěm krouží vrány
Kdesi v dáli vyje vlk
Mnohým odzvoní dnes hrany
Mnohý tu dnes ztratí krk

„Za krále a za svobodu“
Z jedné strany duní křik
Z černé vlajky doprovodu
Odpoví jen zvířat ryk

Vojska se pak s hlukem srazí
Zvednutý prach zavíří
černé vlajky lití vrazi
A královští rytíři

Bitva zuří jako bouře
Země vsakuje již krev
Prach je jako stěna kouře
Král bojuje jako lev

Nikdo nemá pochybnosti
Srdce vede čepel meče
Bitvi jsou vždy bez radosti
Polem rudá řeka teče

Padají jezdci z koní
Mrtvá těla v prachu leží
Slunce k obzoru se kloní
A čas v boji rychle běží

Na pahorku v prostřed boje
Jak ostrov klidu na moři
Střetnou se Pan Temnot voje
A bílí král na oři

Západ slunce v mečích chytí
Samotná zem se bojem chvěje
Jak pavouk jenž má mouchu v síťi
Pán démonu se náhle směje

On napůl má vyhráno
Vždyť už padá noc
Dobro na ústup je hnáno
A temnota získává moc

Ani měsíc už nesvítí
Ze tmy kolem čisí zloba
Tma černý voj rozlíti
Pekelná nastává doba

Bíli král sílu ztrácí
A mrtev k zemi padá
Poslední odpor se kácí
Přichází démonu vláda

černá vlajka v čele šiku
Armáda jak stínu dav
Prázdné lebky bojovniku
Už nezmohou se na pozdrav

Nespatří už nikdo více
Posledního slunce svit
Zkažený vzduch plní plíce
Nenalezne nikdo klid
Autor Heroes, 09.03.2009
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí