Naděje

Naděje

Anotace: básnička napsaná z jediné chvilkové myšlenky

Den za dnem růže vadne.
Den za dnem se ti zdá sen.
Možná co je v něm je zrádné,
ale myslíš na to každý den.

Místo toho,abys sis ho splnila,
je ti přítelem tmavý kout.
Slza za slzou ti život zkrátila.
Máš v hlavě myšlenkový proud.

Každý ti jen předhazuje tvé chyby.
Snažíš se je přijímat s úsměvem.
Přijímat musíš i zlomené sliby.
Ještě jsem neviděla anděla bez křídel.

Přes všechny slova žijí vzpomínky.
Přes všechen ztracený čas jsi pořád tu.

Nezahazuj své sny na místo,
kde se o ně nikdy nepostará.
Měj je u sebe a plň si je.
K tomu ty sny jsou...
Autor Maggots, 09.03.2009
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Začátek perfektní, ale ke konci to trocho ztratilo ,,šťávu".

10.03.2009 22:42:00 | bares43

Začátek perfektní, ale ke konci to trocho ztratilo ,,šťávu".

10.03.2009 22:41:00 | bares43

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí