Vír

Vír

Anotace: ...

Víry víří
zmatek šíří
v mojí hlavě
létá chmýří
a moc divný netopýří
co tam žerou moje chmýří
bez mozku se blbě míří
tak ať táhnou netopýři
Kam se poděl
ten můj anděl
ochuravěl
zuhelnatěl
hoří křídla
moje čidla
někdo hodil do lepidla
pověste mě na mučidla
ale já to nenabídla
ztráta času
neznám trasu
přes tvou řasu
doběhnout si pro svou krásu
odstraňte tu zátarasu
Autor Melfëa, 09.03.2009
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, dream in emptiness, enigman, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedená =)

15.03.2009 20:18:00 | dream in emptiness

čtu znova a znova.. no prostě čtu

13.03.2009 22:30:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí