Vše-dno-sť

Vše-dno-sť

Anotace: Subjektívne o tejto dobe.

Ako sa máš?,
sa Ťa pýtam,
aj ja Teba tým stýkrát vítam.

Úprimnosť preč je,
skončila púť jej,
cnie sa mi za ňou, niečo tečie,

nesladké, horké sa tlačí,
rinie,
z tvojho vnútra, to tam, kde sa mračí.

Počujem nič,
všade ale je ruch,
nečuť ho ale reálne, bo všetko je gýč,

nič Ťa nebaví teraz, skazy,
citové sucho na rtách,
a v duši cítiť bolestivo všedné kazy.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 09.03.2009
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: Lota, zlomeny srdce, labuť, Kapka, Markéta Hl., Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

citové sucho na rtách,
a v duši cítiť bolestivo všedné kazy

pekná inotaj, vydarená

09.03.2009 17:25:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí