Polonahá v polostínu

Polonahá v polostínu

Anotace: ... tančí, mlčí a usíná.

Polonahá v polostínu tančí
a chce pochopit včerejší dny
minulé okamžiky byly krátké
a ona si vzala jen polibek
Když pošeptám proč dýchám,
tyhle oči zapomenou lhát..

Polonahá v polostínu mlčí
a její náruč vystydla
téměř se dotkla hvězd a
téměř se usmála do tmy
Když ji pošeptám kdo jsem,
tohle srdce zapomene bít..

Polonahá v polostínu usíná
a její oči jsou prázdné
kolik večerů stráví sněním?
kolik úsměvů pohltí zdi?
Když ji pošeptám kdo je ona,
tohle tajemství zmizí v tichu.
Autor fiXXXer, 09.03.2009
Přečteno 285x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, kastaNET, floreciente, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k r á s n á

09.03.2009 19:52:00 | floreciente

Zajímavé

09.03.2009 14:48:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí