Sen

Sen

Anotace: Snění život neuhlídá.

Uhoupán do snu pohledem na korunu stromu,
šelestem větru jenž pohyb jí dal,
třepotem záclon krajkoví s nimiž si hrál,
příjemný vánek přinesl spánek a vzpomínku.

Tak krásně chtěl žít, byl to jeho sen,
hráč poťouchlík šeptal, pojď,
dnes je tvůj den,
zatuchlá špelunka, plátínko na stole,
cigarety dým,
krabice z kartonu, mostní oblouk,
bože, kde se to probouzím.

Na těle cítil chlad,
v ústech chlastu pach,
jak dnes přežít z toho jde strach,
zítřek a dny ostatní
mu připomenou selhání,
společnost ulice a její přítomnost
svůj cejch mu vypálí.

Prohrál všechno, nemá už nic,
kolem sebe hřbitovní svíce,
kamarády vyhnané do ulice
a pár lehkých poběhlic.
Autor Milbau, 09.03.2009
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Agniezka, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí