Nostradamus

Nostradamus

Anotace: ,,

Konec světa
v prostřed léta
kdy měsíc slunce
překryje
bude letos
mordijé

To mi řekla
jedna dáma
u dvoulitrovky medu
prej předpovědi Nostradáma
zná už jako abecedu

Všechny svoje úspory
z konta vybrala
teď jen chlastá
tralala...
Autor zenge, 09.03.2009
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasr. romantik, gentoo, Kapka, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí