Pryč z domova

Pryč z domova

Anotace: ...

Odejdu z domova,
nechci už tady být.
Trápí mě samota,
musím už odejít.

Odejít daleko,
ať už se netrápím.
Třeba mě pochopí,
proč domov nesnáším.

Ať dělám co dělám,
všechno je špatně.
Jsem doma nešťastná,
celé srdce vadne.

Doma mám peklo,
jsem jenom otrok.
Chci zažít domov,
kde rodiče milují.

Kde mě mají rádi,
a né pomalu zabíjí.
Mám je moc ráda,
oni to nevidí.

Jsou jako slepí,
a tím se mi protiví!!!
Autor ThiNuShK4, 09.03.2009
Přečteno 278x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Isquieasuus, padající do neznáma, Helena Buchtová, strašidýlko-střapatý, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí