jen tak

jen tak

Anotace: ,,,

Sifilis
Koupil jsem si
prase z Číny
a dělám s ním prasečiny
žijeme si milenecký blues
já jsem dostal červenku
vono chytlo lues.

JETE
Temelín,Temelín
leze bába na komín
jete totiž ekoložka
vod Lovosic Bártů Božka
jsou tam s ní i Liběny
co šilinkem jsou svěcený.

Hrdina
Vyhřezli mi střeva
ve Vietnamský buši
ale mně to neva
prej mi to tak sluší
potřebujou hrdiny
co přikrytý vlajkou s pruhy
na letištích vyndaj tuhý.

Viktor
Pozval Viktor na večeři
půl hladový Afriky
humr,víno něco k zvěři
i uzený jazyky
pak vzkázal těm lidem černým
neříkejte díky
potřebuju DIKY

Víra
Víš prd co je smrt
jestli bolí
s křídlama k nebesům
po hubě do údolí
obklopen hejnem mšic
smrt to je ....nic.
Autor zenge, 09.03.2009
Přečteno 275x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí