Přátelství

Přátelství

Anotace: pocity z jednoho kratkyho pratelstvi ;)

Buší ti srdce
v mým objetí
Už nemám strach
ze všedních dnů
Kráčíme prosincem
tvá slova hřejou
je zvláštní
stát vedle tebe
nechat se unášet
nevnímat čas
To ty jseš zvláštní
v tom večerním světle
Odmítáš tančit
bolí tě samota
a výčitky svědomí
Naše kroky
jdou stejnou cestou
několik dní
To ty jseš zvláštní
ve svý samotě.
Autor frangir, 09.03.2009
Přečteno 705x
Tipy 2
Poslední tipující: Fanosh, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí