Divotvorný kolotoč

Divotvorný kolotoč

Anotace: ..experiment

Naporcujme Ježíše
Do ztracena...
jeho popel rozptylme
do všech osobních rakví

"Šnečku šnečku,vystrč růžky,
dám ti kokain na parůžky"

Kráva si v lese baletí
zajíce už nehoní
smetanově vonícího
už se olizuje...

Svým uzeným jazykem
v žaludku zapšklého hraběte
kvasí se mu vztek
rozlitý do neviného lidu

Ten se utápí
v bohaté beznaději
vidina archy Noemovi
zjevuje se v černé rakvi
z popela...
Autor Human Shadow, 09.03.2009
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta správná příchuť dekadence, tahle je vážně skvělá!

08.08.2009 23:27:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí