Hledání životního štěstí

Hledání životního štěstí

Anotace: ...není to recept, kéž by byl, ale to by bylo na Nobelovu cenu míru :-)

Života smyslem je jít
spletí černých a bílých nitek,
s trochou štěstí pár přátel mít,
nehledat v hromadách zvadlých kytek.
Prožívat to, o čem jen sníme,
největší zklamání - najít, co hledali jsme.

Život je velká černá díra
kde mizí všechny naděje,
štěstí je tušit, co ta obluda nepožírá
a neztrácet tvář, vžyť se nic neděje.
Vždyť čas všechno spláchne,
jak mořská vlna naše stopy v písku.

Život jsou ztráty, co pekelně pálí
a štěstí je nelpět na ničem a chtít víc,
přes mlhu, co se v údolích válí
uvidět světlo, duhu, k rubu líc.

Štěstí je mávnout rukou
a vydrápat se z mazlavého jílu,
dát hyenám o co se rvou
a najít jen sám v sobě sílu.
Autor Norma, 09.03.2009
Přečteno 312x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Terulienka, Lady L, Kubino 2, Holis, 6thSun, enigman, labuť, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stastie je hladani,
smutok v nenechadzani,
a sklamanie.....
v naleze samotnom,
hladajme....a nenachadzanie
povazujme len za vyssi stupen
hladania,
mozno budeme stastny,
aj bez Nobelovky :)

22.03.2009 21:25:00 | Terulienka

tak proti robotům se ozývá PAK
až pochopím pak bubu šťasten
až budu milovat pak budu šťasten
až až až až až až až
o tom je život
i když napsala jsi to hezky

21.03.2009 23:32:00 | Lady L

Pravdivá a moc hezky napsaná:ST

12.03.2009 13:07:00 | Holis

Pěkně jsi to napsala, taky to tak vidím. A dík.

09.03.2009 21:34:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí