Parazit

Parazit

Anotace: že by výčitky ze sebedestrukce?!... (no hlavně to nesvádět na někoho jinýho :-D)

Jsem obětí telepatického parazita,
jenž teď do vlastního nitra pohled mi skýtá...

Už prolezl mi nervama i celou délkou střev
... snažím se k němu být slepá a neslyšet ten řev!
Tajil dech v plicích a žaludku se divil,
nevěřil mým uším, na oči nevěřícně civil,
na slinivku neměl žaludek a jater- těch se to leklo!
... nestačil se divit, co všechno přes ně teklo...

V čelnim laloku klepal si na čelo-
Co drží naživu to, jež by žít nemělo?!

... V srdci mu spadl kámen... ze srdce,
že aspoň něco ve mně žije... (n)emoce!
Autor Absinthe Banshee, 09.03.2009
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí