Stará páka

Stará páka

Anotace: je to básnička k narozeninám.... snad se bude líbit.

Stará páka

Dneska jsi se narodila,
už je to hezkých pár let,
vypadáš však zachovale,
nehádal bych ti tvůj věk.

Dneska už jsi stará páka,
život máš již za sebou,
zajdem spolu na panáka,
ber mě ale s rezervou.

Tahle báseň rejpavá je,
napadla mně v tramvaji,
snad tě aspoň malilinko,
těch pár veršů pobaví.
Autor Pepouš, 09.03.2009
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí