V ulicích Zkázy

V ulicích Zkázy

Anotace: Nevěděla jsem, kam to zařadit... Za báseň to ale nepokládám..:-)

Se zapálenou cigaretou
prochazí ulicemi Zkázy.
Na starý zdi psáno krví:
Mrtvý srdce tepe dál.

Ona si slzama roztírá
upřímnost po tvářích.
Obnažený srdce se snaží
zakrýt dlaní.

_______________

Lidi jsou i bez masky falešný.
Na čele nápis:
Sobectví všem!
a vůbec se za to nestyděj.

V novinách Přátelství
čtou jen články o sobě.
Osudy jiných začmáravají
černou fixou.

_______________

Společně s cigaretou zašlápla
poslední zbytek důvěry.
Lásku s porozuměním uzamkla v iluzích
a skolpila hlavu..
Autor Vision of me, 09.03.2009
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, blue, Petbab, Krokodylekx
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě že jsou takoví lidé, kteří si těchle věcí všímají:-)

16.03.2009 21:34:00 | kikis

snad to v reálu zas nebude tak zlé

11.03.2009 00:50:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí