ElisSea

ElisSea

byť tak raz niečím ako sivomodrá voda
pokojne plynúca číra
aj svedomie mať rovnaké...
no zatiaľ mám iba ústa-
rozkrojenú jazvu
dokorán otvorenú v údive

hltám do pľúc ťažkú vôňu santalu
tvorím a ničím mávnutím ruky
v tých dňoch bez konca
ktoré nechtami vyškrabujem
do svojej nahej podstaty
kdesi, kde bytie nie je ničím

hľadám teplo ľudskej pokožky a slova
miesto neho mi však pomedzi prsty
premáka vlhký strach
lačne po mne chmátajúc
mi po nociach hráva Čajkovského a Bacha
a bolestne pripomína minulosť

kým ja spím
okradnutá o všetko, čo mi nikdy nepatrilo
ja... Ellissea...
Autor sophia92, 10.03.2009
Přečteno 372x
Tipy 16
Poslední tipující: 5thelement, Psavec, Holis, zlomeny srdce, fab four, Kapka, maranika, enigman, hanele m., Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle je moc krásná.

18.03.2009 22:00:00 | Psavec

niečo mi to hovorí... zriedkavo mám chvíle, keď to cítim podobne. Pekne napísané.

10.03.2009 12:53:00 | maranika

okradnutá o všetko, čo mi nikdy nepatrilo

Moc hluboké...a krásně vyjadřuješ pociy, čte se to jak plynoucí řeka..:)

10.03.2009 09:30:00 | IvoMaria

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí