Opustili mne

Opustili mne

Anotace: Zase jedna z mých chvilek...Prosím o komentíky...

Odešli,jen stíny tu zůstali
Jen stíny,života žádného nenacházím s kouzly
Ulicí jsem doprovázená duchy
Slyším příběhy s jinými osudy

Už lovci přestaly lákat zvířata do pastí
Vždyť stále teče po zemi proud vody
To jen mé sny
mne opustili i s vámi

Po světě,ale dále chodím s nadějí,
že se vrátí kapky,
jenž život postrádali,
kapky štěstí,přátelství a lásky

Prázdnota v mém srdci
Nejde vyjádřit žádnými slovy
Po jejich odchody,naše životy
Zahalily pusté mlhy

Slýchávala jsem jejich hlasy,
Jak v tichu rozzářili naše tváře ,se seschlými klasy.
Ty hlasy vyprávěli příběhy,
Nyní mizí i poslední věty.

Hvězdy září neznámými plameny,
Šeptající neskutečnými životy.
Bez mrhání, s tichými hovory,
které lidé neslyší.

Odešli a jen noční můry se mnou zůstali
Jen přežít bez života s motýli.
Odešli a můj život s nimi.
Teď je vše pouhými příběhy.
Autor bettuš, 10.03.2009
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vysvitne sluníčko a s ním se vrátí i tvé sny. Jen věřit.

10.03.2009 14:37:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí