Křehce rudá

Křehce rudá

Anotace: :-)

Šat barvy rudé
satén tak jemně řasený
kdo ví, komu líbit se bude
její tělo spoře oděný

Komu zrudne líc
a vyschne v hrdle as?
Kdo utone bez hranic
obdivujíc vnadných krás?

A v očích jejích pohledy
kdo chtěl by přikovat?
Ve větách nebrat ohledy
v polibcích svědomí zpytovat...
Autor li-duše, 10.03.2009
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí