Srdce v opratích

Srdce v opratích

Anotace: Bez.

Srdce v opratích, toaleťák na gatích, vitríny v neděli.
Bez peněz pokladna, bez včely žihadla.
Koně na lukách, kovboj v džípu bez lasa.
Ráno bez kávy, podzim unaví, pití bez šťávy.
Jsi uštvaný, večery nebaví.
Seriál bez herců, jen porno milenců.
Šeříky nekvetou, nikdo netočí, ruskou ruletou.

Srdce v opratích, koně ve stáji, vesmír modravý.
Hvězdy nesvítí, ani pro kvítí,
čas je zsinalý pro pozdní sběr.

Nebe se protrhlo, světlo tě vytrhlo když padáš ze skály.
Ten sen byl mizerný, zhasly mi lucerny, peřina shrnula.

Srdce je v opratích.
Autor IvoMaria, 10.03.2009
Přečteno 313x
Tipy 13
Poslední tipující: WAYWARD, padající do neznáma, Holis, zlomeny srdce, LucQa, Kapka, sophia92, Tacca, Markéta Hl., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a často...

10.03.2009 12:22:00 | sophia92

..jiskry není pro plamen..

10.03.2009 12:06:00 | Tacca

Seriál bez herců, jen porno milenců..
Ty jo, to je hezkej verš :)

10.03.2009 09:30:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí