Člověk

Člověk

Anotace: ...

Jsem nemoc,
protože na nohou mám plíseň,
jsem srab,
v koutě se klepu strachy,
jsem i sluncem,
na zemi přes mraky nevidím,
deštěm v okamžiku,
kdy dopadá do očí, se vždy stávám,
smývám prach z obětí křížů,
kteří na vrcholu skal blíží se k bohu,

jsem nemoc,
bez léků vždy zde zůstávám,
jsem i nemocí,
v zdravém srdci plné lásky,
ale jediné co skutečně jsem,
je: Člověk
Autor Láďa, 10.03.2009
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Kapka, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí