Vesmír..

Vesmír..

Anotace: .. je k ničemu

Vesmír je k ničemu
(jestlipak nelžu)
je samá nicota
když v lásce selžu

v níž hvězdy vězněné
samotou pláčou
nic s tím nenaděláš
andělskej máčo

v mozku mám vymleto
jen ega vzorce
koukám do prázdnoty
pohledem borce

jestli já sám původ
mám v téhle poušti
chtít se prát, nálada
mě neopouští

holejma rukama
a s růží ve rtech
vířím to vakuum
(smích v no commentech)

nepřestanu s tím
chci ke hvězdám zpátky
mizím v té černi
buch.. zadními vrátky
Autor Petbab, 10.03.2009
Přečteno 420x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Simísek, kikis, Květka Š., LucQa, Pokusný králík s melounovou náplní, sophia92, labuť, enigman, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vesmír asi vie...

10.03.2009 12:29:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí