Želám si (i Tebe)

Želám si (i Tebe)

Anotace: (Také prianie mne i Vám.)

Želám si, lúč,
šťastia, dopadajúci
v moju náruč.

Želám si, silu,
bojovať,
neustúpiť smole ani malinkatú mílu.

Želám si, vôľu,
pevnú, keď melanchólia,
padá, aby nehrala rolu.

Želám si, počúvaj,
pokoj, a toto všetko i Tebe,
a pred tmou nikdy ani Ty necúvaj.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 10.03.2009
Přečteno 236x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Mbonita, Kars, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem, je to želanie i Vám.

10.03.2009 13:05:00 | Juraj Hrom

ano též Ti přeji splnění snů

10.03.2009 12:54:00 | Mbonita

Ať se ti všechno vyplní, to ti od srdce přeji

10.03.2009 12:43:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí