kol a kol

kol a kol

Anotace: zhruba dva roky stará, nalezená v divných složkách... návrat k romantismu....

Nade mnou letní nebe, padá hvězda,
ležím v trávě, ani se ti nezdá.
Žába dole v potoce kuňká,
v těle všechno dýchá, i ta nejmenší buňka.

Borovice naproti do dálky voní,
díváš se na měsíc, zpíváš jen pro ní.
Hvězdy na nebi třpytivě září,
úsměv se rýsuje na dětské tváři.

Zafoukal vítr, rozhýbal listí,
ježkovo mládě kožich si čistí.
Vítr fičí, ve vlasech mi víská,
koukni se na nebe, zase se blýská.

Začínáš cítit sladkou vůni deště,
potkat se tu s tebou chci někdy ještě.
Kapky deště jako slzy stékají ti po tvářích,
krásnou letní noc vídáme jen ve snářích.

Obilí hýbá se tam a sem,
mám ráda ten kraj, tuhle zem.
Kdy datel zatluče do stromu v kůru,
západ slunce lemuje Čisteckou hůru.

Louky a pole kol a kol,
srdce trápí všeho bol.
Všude září obilí zlaté,
každý den tam okolo páté.
Autor Jedůfka, 10.03.2009
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Tomíno...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí