Je tu láska, nebo cit ?

Je tu láska, nebo cit ?

Anotace: uvahy o tom proc vlastne zijeme

Copak není láska není cit,
nic, pro co by se dalo žít ?
Je, ale je málo lídí,
většina jich sedí,
čekají na prince,
na prince v korunce.
Čekajíá na pytel zlaťáků
a sáček dukátů.
Když se na něj podívám,
hned očima uhýbám,
abych nespadla do jámy,
do jámy s obavy.
Jestli není láska a ani cit,
pro co mám vlastně žít ?
Autor moonset, 10.03.2009
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí