Emil Holub

Emil Holub

Anotace: ..

Kobru v nůši
na mou duši
nesl v buši
Holub Emil
v deníku svým
modrou tuší
napsáno měl
že prý tuší
že je tužší
prý ji týden nemyl
kobra když se nemyje
při hudbě se nekroutí
u dna skryta v nůši je
stydí se a do proutí
nebezpečně syčí.
A tak kobře plný studu
zhatili se plány
chtěla tančit v Holywoodu
mít svoje čísla vyprodány.
Autor zenge, 10.03.2009
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, Zasr. romantik, Mario de Janiero, monterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí