-bez názvu-

-bez názvu-

Anotace: napsal jsem ji 27.4.2005 ve 23:34.Při psaní týhle básně jsem se dostal do jakéhosi transu a popsal 5 stránek.

souspřeží koní
běží
žíly žijí a pumpují
život
probudil se z ničeho
jen z prachu
z prachu i voda vzchází
život ničí a sám ztrácí
co ztvořil

zasej a vzklič
zasej a vzklič
dokud je síla
souspřeží koní
sleduj jak běží
o život co není
je to jen
síla koní co běží
zasej a vzklič
dokud je síly nazbyt
zasej a vzklič

sval krev sval
koloběh
souspřeží koní co běží
o život co není
slyším tep
dusot kopyt kobyl
co běží
vůně krve a napjetí
svalů
šlach a napnutí
krev sval krev
zasej dokud můžeš
zasej

trsy trávy drtí kopyta
koní co běží o život
co není
slyším dusot a tep
vzduch a chvění
vzduch a chvění
napnutí a chvilka
napnutí a chvilka
kopyta rdousí mě
svojí silou a chvěním

souspřeží koní
napjetí a zvuk
svist a zvuk
koní co běží o život
co není
chvilka a hned svist
dusot a krev
tepot svalů a nevyhnutí
klíč a cíl
čeká krev a svaly
koní co běží o život
co není
trum trum trum
stromy se chvějí a list
k zemi snáší další
smrt a krev nasává
z mojí
trum trum trum trum
trs krve
trs šlach svaly
trhá kůži
trum trum trum
trs krve a šlachy
trum
strom spadl a leží
uprostřed pole a
souspřeží koní
je socha a historie
běží o život co není
trum trum trum trum
trhá kyslík
trhá kyslík
trhá kyslík
s mraky slunce
běží a krev tepe
krev teče a potok
s louží běží o život
co není
sen a chvění
okamžik a změny
chvění a trsy řas
v krvi pění
chuchvalec smrdí
smrt a krev běží
souspřeží koní
Autor Jan D., 12.10.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napsal jsi to na mé narozeniny:o) úplně jsem slyšela ten dusot koní, cítila vlání jejich hřívy a dech. Cval a pohyb, bodání do slabin...:o)hezké, líbila se mi

13.10.2005 15:26:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí