Duševní latrÝna představivosti

Duševní latrÝna představivosti

Anotace: aneb začínáme kolikrát vždy od h.... (horlivého nic)

Sbírka: Zeď popsaná proti svojí vůli, Zeď popsaná proti svojí vůli I

Někde v lese
on a ona
ne to není nová anekdota
svlékla se do naha
po kolenou
do trávy
řekl jí nemusíš mi lhát
že mě miluješ
vím proto tady nejsi
a políbil ji
až na duši
která prosvítala
mezi ňadry
bylo odpoledne
a v dálce byl slyšet vlak
jak přijíždí

nic víc

jen obraz ve verších

pro který se občas rozhodneme žít
aby nám uteklo všechno
to podstatné
včetně velké kariéry

ale co nemít maturitu to nás nerozhází
Hitler ji taky neměl
A KAM SE DOPRACOVAL!!!
i když původně maloval
a oni mu ty jeho patlaniny
nebrali
jo kubismus byl jenom jeden
a oko na prdeli šlo mnohem dřív namalovat
líp Picassovi

a tak máme holt zase smůlu

ale ten obraz pro který žijem
je tu dodnes

když se dívám z okna
a myslím zrovna na tebe
Autor Jasmin de Paris, 10.03.2009
Přečteno 349x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, teranosaur, enigman, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, WhiteSkull, Kapka, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no stress, jsem na tom stejne - matura za dvermi a ja vim velky HOrlivy nic :o)
a serial roboti pokracuje! V dnesni epizode rikaji: MES. Ze by mess? Ano, vazeni, uhodli jste! :-D

11.03.2009 21:03:00 | teranosaur

zaujalo mě to, jen, pokud to není úmyslem, latrína je s í. =)

10.03.2009 21:34:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí