Víš to snad?

Víš to snad?

Anotace: ....

proč vzpomínat na to, co je dávno pryč,
když sama vím že zbyl jen chtíč,

jak zapomenout se dá lehce,
když srdíčku se do toho moc nechce,

kdy najít lásku novou,
když ta už tu byla s nadějí věčnou,

kde vyplakat se mám,
když s úsměvem snad vzpomínám...

tak řekni mi zas proč začátek končí v nás...
víš to snad?
Autor Mispul, 10.03.2009
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Ovádko, mimi1000
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí