Pravda jest...

Pravda jest...

Anotace: ...

Pravda jest,to jest co zříme,
ve snu kopce daleké.
V dýmu zlomky černé,bílé,
dělí tvrdé na měkké.

V spánku žít,to žít je stálé,
může tančit nad věkem.
Kdo chce píseň,slyší stále,
vítězný boj nad peklem.

Slovo plést,plést může slovem,
zřídka dech mu dochází.
Lež uživí hlad svůj lovem,
černý stín ho provází.

Černý jest,to jest je dojem,
má zelenou tak přechází.
Zastavit stát,cizí pojem.
Světu pravda neschází.
Autor Zdenek, 10.03.2009
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, Tacca, Kars, fab four
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí