Tvá krása je můj sen?

Tvá krása je můj sen?

Anotace: sen či ne-sen?

Vzpomínka na tebe
pálivé svědění v žaludku
otrávený šíp lásky
miloval jsem tě

lezl jsem z tebe po zdi
šílel jsem z tebe
svojí láskou tě nazýval
přivedla jsi mě do euforie

jsem v kómatu
probudím se?

byla jsi sen?
výplod fantazie?

až se vzbudím uvařím
si silnou kávu
abych už nikdy neusnul
a mohl si všímat tvých krás
Autor Tomáš Přidal, 10.03.2009
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí