10.3.2009 untitled

10.3.2009 untitled

Anotace: just...please..don´t ask me whether everything´s ok.. Cause.. I don´t know.

Pozoruju odlesk zlatejch náušnic
v tvejch očích,
polykám nevěru se slabým kafem
a pěnou ti dokresluju úsměv na tváři.

Přeju si,
aby to bylo jako na tomhle obrázku.
Kapky deště stejkaj žebrákovi do bot,
dneska je vyřízenej,
stejně jako my,
co cestujem tramvají č.18,
mohla by vyprávět.

Nahá holka se kouká z okna s hlavou v zácloně,
ještě nedokouřila
a už zas pláče,
její křehký tělo dopadá na mý,
jarní deprese vyplavuje minulost
a ona utopená v horký čokoládě
nemá na jazyku ty správný slova,
jak ti to vysvětlit.

Studený topení
a k němu přitisknutý osamocený milenci,
sousedka tluče na trubky,
ale koho to ještě zajímá?
Promlčená nevěra
se mísí s vykřičenou rozkoší.
Nikdo nebude svědčit proti nám.
Náramky na ruce zběsile cinkaj
a z vína mezitím vyprchalo všechno zlo.
Miluj mě tak,
abych nic necejtila.
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: pavlis, J.U. Ray, callowsick, zlomeny srdce, jedam, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty máš naozaj 15 rokov?
klobúk dolu pred tebou
waw

21.03.2009 13:15:00 | zlomeny srdce

má krásná sedmikrásko... M. .. ***

10.03.2009 21:02:00 | Layla.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí