Tak trochu líně

Tak trochu líně

Anotace: Taková pocitová.

Stojíš tam ve dveřích,
oči ti září.
V polospáku,
jak ve snách si připadám.

Tak trochu líně
snad očima mžourám.
Jakoby strach,
naproti kráčel
nejstotě,
obavám.

Stále tam stojíš,
není to zdání,
na rtech ti tančí úsměvy.

Prosím tě -
promluv!
Dotkni se dlaní,
hlasem
rozpusť mé obavy.
Autor forget-me-not, 10.03.2009
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: radexk, Kapka, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková hezky pocitová

10.03.2009 20:23:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí